Kim Kardashian obtožena še enega neuspeha Photoshopa

Kazalo:

Kim Kardashian obtožena še enega neuspeha Photoshopa
Kim Kardashian obtožena še enega neuspeha Photoshopa
Anonim

Kim Kardashian je domnevno uredila svojo najnovejšo podobo na Instagramu za tanjši vrat.

Podoba Kim Kardashian je bila spremenjena, da bi prikazala 'pravo' sliko

Caroline Ross, komercialna fotografinja, je na TikTok objavila videoposnetek, ki prikazuje, kako je 41-letna Kim uredila svojo vratno mišico na fotografiji, ki jo je objavila v začetku tega meseca in reklamirala svoje novo sodelovanje z Beats. Da bi razkril navidezno urejanje, ki ga je opravila Kim, je Ross uporabil orodje iz photoshopa in "popravil" sliko, da bi prikazal, kako je naravno izgledal vrat resničnostne zvezde, preden je bil domnevno spremenjen.

"Kim K je razvpita po tem, da s pomočjo Photoshopa odkriva svoje pasti," je trdila Caroline, ki se na TikToku imenuje Caroline In The City."Zakaj? Ne vem, morda je zaradi tega njen vrat videti manjši. Toda ta predel tukaj je bil obdelan s Photoshopom. Ko povečamo, lahko vidimo, da je vodni vzorec za njo tukaj izkrivljen. Z orodjem za utekočinjenje Photoshop, zdaj vam bom pokazala, kako bi bilo videti brez Photoshoppinga,« je pojasnila.

"Kot lahko vidite, je tudi odsev vode v ozadju videti veliko bolj naraven, nimamo tega izkrivljenega učinka. Imamo tudi videoposnetek iz zakulisja snemanja za primerjavo no, « je rekla, preden je pokazala posnetek zaslona iz posnetka. TikToker je pokazal, kako je bil Kimin vrat le nekoliko vitkejši na zadnji fotografiji, in kot dokaz uporabil "zvito" vodo.

Kim Kardashian so poklicali zaradi prejšnjega fotošopinga

Fotošopirana podoba True in Chicaga
Fotošopirana podoba True in Chicaga

Kim Kardashian je razvpita po urejanju svojih posnetkov na Instagramu, pri čemer eden najbolj znanih vključuje otroke njene sestre. Kim je zloglasno photoshopirala hčerko Kylie Jenner Stormi in jo nadomestila s hčerko Khloe Kardashian True na fotografiji, posneti iz Disneylanda.

Aprila je ploskala ob predlogih, da si je v hipu uredila popek in promovirala svojo linijo SKIMS. Na fotografijah je Kim pozirala v svojih SKIMS brez popka. Mama štirih otrok je zavrnila obtožbe, preden je svojo zbirko vključila v svoje Instagram Stories. "Negotovost glede popka?! No … zakaj ne obiščete skims.com in prikrijete ta svoj povešen popek z odličnim parom spodnjega perila z visokim pasom, kot sem jaz! Vabljeni!!!" je objavila na svojem računu.

Priporočena: