Vrnitev Cameron Diaz k igralstvu je morda kratkotrajna iz dobrega razloga

Kazalo:

Vrnitev Cameron Diaz k igralstvu je morda kratkotrajna iz dobrega razloga
Vrnitev Cameron Diaz k igralstvu je morda kratkotrajna iz dobrega razloga
Anonim

Cameron Diaz je pravkar napovedala, da se vrača k igralstvu, vendar je to morda le začasno. Glede na poročila igralka upa, da bo kmalu dobila drugega otroka z možem Benjijem Maddenom. Tako se bo morda spet upokojila in postavila družino na prvo mesto.

Prejšnji mesec je Cameron potrdila, da se vrača k igralstvu, potem ko se je prijavila na Netflixov Back in Action. Njena soigralka Jamie Foxx je novico objavila na Twitterju, ko je objavila posnetek, na katerem Cameron prosi Toma Bradyja za nasvet, kako priti iz upokojitve.

"Navdušen sem, vendar ne vem, kako to narediti," je rekel Cameron. "Pogovarjal sem se z Jamiejem in rekel je, da potrebuješ nekaj nasvetov o tem, kako se upokojiti," je Tom – ki se je upokojil iz lige NFL v začetku tega leta in se znova pridružil tedne pozneje – odgovoril z besedami: "Sem relativno uspešen ob odhodu v pokoj."

Cameron in Benji delata načrte za otroka št. 2

Čeprav je njena kariera spet v polnem zamahu, Cameron dela premike tudi v zasebnem življenju. Po navedbah virov raziskuje svoje možnosti za še enega otroka z možem. "Cameron in Benji sta se pogovarjala o še enem otroku in že nekaj časa celo preučujeta nadomestne možnosti," je vir povedal za Us Weekly.

Cameron in Benji sta poročena od leta 2015. Decembra 2019 sta prvič postala starša, ko se jima je prek nadomestne matere rodila 2-letna hčerka Raddix.

Cameron je opustila kariero, da bi prej imela otroka

Cameronova zadnja igralska vloga v Annie iz leta 2014. Potem ko se je naslednje leto poročila z možem, se je v veliki meri umaknila iz soja žarometov. Zvezdnica serije Nekaj o Mary je leta 2018 uradno potrdila svojo igralsko upokojitev.

Igralka je medtem razkrila, da jo je k upokojitvi spodbudila želja, da se osredotoči samo na svojo družino.

"Vi imate samo 100 odstotkov, mi nimamo dveh 100 odstotkov. Kajne?" je pojasnil Cameron. "Torej, moraš prekiniti to 100-odstotno … Koliko boš dal svoji družini? Koliko boš dal svoji karieri?"

Cameron ni pojasnila, ali je njena nova vloga vstajenje njene igralske kariere ali gre za enkraten nastop. Toda glede na njeno željo po razširitvi družine ne bo presenetljivo, če se bo še enkrat pritajila.

Priporočena: