Twitter kritizira Carrie Underwood in razglasi Kelly Clarkson za zmagovalko elitnega 'American Idola

Kazalo:

Twitter kritizira Carrie Underwood in razglasi Kelly Clarkson za zmagovalko elitnega 'American Idola
Twitter kritizira Carrie Underwood in razglasi Kelly Clarkson za zmagovalko elitnega 'American Idola
Anonim

Oboževalci so jezni nad novico o tem, da je Carrie Underwood všečkala tvit v zvezi s predpisi proti maskam. Potreben je bil samo klik gumba, da se je zvezdnica soočila s toliko sovraštva.

Oboževalci na Twitterju so opazili Underwoodovo očitno odobravanje sporočila Matta Walsha, in to je bilo dovolj, da so odleteli. Carrie vlečejo na družbena omrežja kot "anti-vaxxerja."

Nekako se je vmešala dolgoletna razprava o Ameriškem idolu. Že leta potekajo razprave o tem, kdo je največja zvezda franšize … Underwood ali Clarkson.

Ker se Underwood sooča z vsem tem nadzorom javnosti, oboževalci zelo jasno povedo, kdo je elitni zmagovalec Ameriškega idola.

Stran Carrie Underwood na Twitterju

Oboževalci so opazili video na Underwoodovi strani.

Carrie-Underwood-Všeč mi je na Twitterju
Carrie-Underwood-Všeč mi je na Twitterju

V videoposnetku konservativec izrazi svoje pomisleke glede tega, česa se otroci naučijo, če nosijo maske.

Matt Walsh navaja, kako je otroke učiti, da verjamejo, da je "zrak strupen, da so vsi okoli njih bolni" in "je treba prisiljevanje otrok k nošenju mask obravnavati kot "zlorabo", kar je poželo aplavz prisotnih staršev Walsh je nadaljeval: "Kaj če bi starš prisilil svojega otroka, da ves dan vsak dan nosi nogometno čelado zaradi strahu pred padajočimi kokosovimi orehi in meteorji?" je trdil. "Če bi to videli, bi rekli, da je žaljiv."

GLAAD politični svetovalec Jeremy Hooper je tvitnil: »Ne gre le za to, da je bila Carrie Underwood všeč tvit proti maskam. Carrie Underwood je bil všeč tvit proti maskam Matta Walsha, enega tistih najbolj malomarnih histrionskih glasov na temo zaščite otrok pred COVID-om."

Odziv oboževalcev

Očitno vsi oboževalci Carrie Underwood zdaj bežijo k Kelly Clarkson.

@PrincessDJXO je tvitnila: "Jaz, ko sem ugotovila, da je @carrieunderwood anti maskerka in vaxxerka. Res mi je všeč in mislila sem, da je srčka in ima zdrav razum. To je v redu, ker je Kelly Clarkson kraljica idola."

@danaschroath je napisal/a: "Vedno sem vedel, da je Kelly clarkson boljša od Carrie Underwood, vesel sem, da se vsi ostali tega zdaj zavedajo!"

Kelly Clarkson bo morda ugotovila, da bodo njena pretočna predvajanja v storitvah Spotify in Apple Music kmalu skokovito narasla. Carrie Underwood na drugi strani zadeve še ni komentirala.

Priporočena: