Cher razkriva, kakšen je odnos do Britney Spearss

Kazalo:

Cher razkriva, kakšen je odnos do Britney Spearss
Cher razkriva, kakšen je odnos do Britney Spearss
Anonim

Cher je med številnimi slavnimi osebami, ki so izrazile svojo podporo Britney Spears po njenem bombastičnem pričanju o njenem primeru skrbništva.

Pevka The Strong Enough se je na Twitterju oglasila v prid Britney Spears v svojem običajnem slogu z velikimi črkami in razkrila, da je povezana z mlajšo pop zvezdo.

Cher po grozljivem pričevanju na strani Britney Spears

Cher je objavila vrsto tvitov, potem ko je Spearsova 23. junija nagovorila sodišče v Los Angelesu.

»OK, POGOVORIMO SE O BRITNEY IN TEH LJUDIH. DOLGO PRED SEM REKEL, VSI NA STRIPU SO SLIŠALI ZA NJENEGA OČETA (Ni vedel, da njen skrbnik deluje skupaj z njenim očetom), DA JI JE DAJAL DROGILE, DA JE LAHKO NASTOPALA, VENDAR JE PREPRIČAL, DA NE MOŽE IMETI ŽIVLJENJA, VENDAR JE NIHČE NI MOGEL DOBITI 2,« je Cher zapisala v prvem tvitu, objavljenem 24. junija.

Rekla je tudi, da je videla, kakšno moč ima skrbnik nad osebo, ki so jo imenovali za zaščito.

»BILA JE ENA NAJBOLJ MUČNIH, SRCEPAJOČIH EPIZODA, KAR SEM BIL DEL. NE DA VAS BESEDA 'KONZERVATOR' ZAVEDE,« je napisala Cher.

»POGLEJTE NAČINE, KAKO LAHKO PLAČAJO. BRITNEY JE BILA UJETNICA IN POVSEM LUCIDNA,« je nadaljevala in dodala vrečko z denarjem in kravji emoji, kar nakazuje, da Spears izkoriščajo za njeno bogastvo.

Cher se povezuje z Britney Spears v Vegasovih rezidencah: 'It's Hard Fing Work'

Končno je Cher razkrila, da je povezana s Britney Spears, saj sta obe nastopali na rezidencah v Las Vegasu. Pevka The Believe trdi, da je bila Britney Spears zagotovo zadrogirana, da je izvajala tako zahtevne nastope.

Cher ima za sabo tri: prvega v letih 1979-1982, drugega v letih 2008-2011 in tretjega v letih 2017-2020. Britney: Piece of Me je med letoma 2013 in 2017 nastopala v Vegasu, medtem ko je bila njena druga rezidenca, Britney: Domination, odpovedana, potem ko je bil njen oče hospitaliziran.

»IMAM ENO VPRAŠANJE. NASTOPALA SEM OD SVOJEGA DEVETNAJSTGA LETA IN DELANJE TAKŠNIH ODDAJ, KI JIH BRITNEY IN JAZ DELA, JE TEŽKO FKNG DELO,« je Cher vprašala na Twitterju.

»KAKŠEN KOKTAJL DROG SO JI DALI 2 JO JE PRISILIL, DA JE VEDELA, VENDAR JE PREPREČILA, DA BI IMELA ŽIVLJENJA NEKAJKRAT SEM SLIŠAL, DA JE PODOBNA ZOMBIJU. MORATE JE BITI V ŽIVLJENJU [ognjeni emoji],« je zaključila.

Med pričanjem je Spears pojasnila, da je bila prisiljena nastopati proti svoji volji. Povedala je tudi, da ni mogla obiskati zdravnika, da bi ji odstranili kontracepcijsko napravo, da bi lahko imela drugega otroka.

Priporočena: