Hilaria razkrije, da jo je Alec Baldwin 'utišal', ko je rodila

Kazalo:

Hilaria razkrije, da jo je Alec Baldwin 'utišal', ko je rodila
Hilaria razkrije, da jo je Alec Baldwin 'utišal', ko je rodila
Anonim

Hilaria Baldwin – rojstno ime Hillary Lynn – je svojim 944k sledilcem na Instagramu razkrila, da jo je njen mož Alec Baldwin 'utišal', ko je leta 2015 rodila njunega sina Rafaela. dogodka in oboževalcem je hitro zagotovila, da se je Alec zaradi incidenta zelo kesal, zato mu je očitno oprostila (leta 2021 sta še vedno zelo skupaj).

Hilaria je ob funkciji 'Zgodba' aplikacije povedala svojo zgodbo kot odziv na članek z naslovom "Ko mi je mož rekel, naj tiho med porodom, sem vedela, da je najinega zakona konec."

Alec je rekel 'Tiho! Lahko utišaš?' Medtem ko je Hilaria rodila

Navdušenec joge se je pošalil: "Alec me je utišal, ko sem imela porod z Rafo … Po telefonu je govoril. "Tiho! Ali lahko tiho?" V trenutku, ko je to izrekel, je ugotovil, da je zvenel kot kuc, in se je skrčil.”

Kot vse dobre anekdote se je tudi Hilaria končala s srečnim koncem in odvrnila, da je »Ohranila zakon«, nato pa »Potem je imela 522 otrok« (zabava, ki se nanaša na precej velik zarod para).

Končala je z »Dovolim mu, ko dobim epiduralno. Zaenkrat vam bom prihranil podrobnosti moje reakcije. Vendar se nikoli več ni ponovilo.”

Nadaljevanje teme je Hilaria pozneje delila promocijsko objavo za ščetke za steklenice, v kateri je duhovito izjavila, da je Alec "plača, da me utišaš pri porodu, tako da očisti vsako steklenico v hiši."

»Samo hecam se … to se nikoli ne zgodi. Morda lahko zdaj začne. Tudi brez šale: Alec, zavihaj rokave in se pripravi na drgnjenje v stilu.«

Hilaria se je pošalila, da Alec zdaj opravlja hišna opravila, da bi se oddolžil za 'tišanje'

Ponosna mamica, ki očitno uživa v šaljivi temi, je svojo šalo dodala s posnetkom svojega dojenja, medtem ko je jedla solato z naslovom »Da bi naredila več steklenic, ki jih mora Alec očistiti, naredim več mleka … in kosilo opravljam več nalog… ker je mamin čas omejen.”

Hilarijine igrive zgodbe so bile v ostrem nasprotju s tistimi, ki jih je delila prejšnji teden, v katerih je razkrila, da mož Alec trenutno trpi za PTSM, tako zaradi njegove vpletenosti v snemanje 'Rust' kot drugih razlogov, ki niso je bilo javno objavljeno.

»Zaradi tega trpi že zelo zelo zelo dolgo … Sem na mestu, kjer sem utrujena od tega, da ne govorim, in želim priti na mesto, kjer lahko uporabim svoj glas, da pokažem ti, da to ni le znana stvar …"

»Vsakdo ima trole. Vsakdo ima ljudi, ki ti želijo povedati, ali si dober ali slab, kaj misliš ali kaj čutiš.”

Priporočena: