Priyanka Chopra razkrije svojo najljubšo pesem Nicka Jonasa in zakaj ji tako veliko pomeni

Kazalo:

Priyanka Chopra razkrije svojo najljubšo pesem Nicka Jonasa in zakaj ji tako veliko pomeni
Priyanka Chopra razkrije svojo najljubšo pesem Nicka Jonasa in zakaj ji tako veliko pomeni
Anonim

Priyanka Chopra je presenetila Nicka Jonasa za njegov 29. rojstni dan in medtem, ko je švigala ljubezen do svojega moškega, ji je uspelo oboževalcem izdati tudi nekaj sočnih podrobnosti o njunem razmerju in izdala jim je majhno skrivnost.

Chopra je praznovala možev rojstni dan tako, da je na družbenih omrežjih izžarevala ljubezen do njega, oboževalcem pa je povedala, katera je njena najljubša pesem Nicka Jonasa. Razlog, da je tako povezana s to pesmijo, vas bo zabaval in šokiral.

Ta dva zaljubljenca sta poročena že skoraj 3 leta, a zgodba, ki jo je delila Priyanka, je oboževalcem potrdila, da še vedno ohranjata stvari vroče in da se kemija med njima še naprej iskri.

Priyankina ljubezen do Nicka Jonasa je povezana s to pesmijo

Zdi se, da imata Priyanka Chopra in Nick Jonas tisto 'nekaj posebnega', kar se zdi tako redko v današnjem svetu. Drug drugega popolnoma podpirata in vsakomur, ki gleda, je jasno, da sta popolnoma zaljubljena, tudi po 3 letih zakona.

Chopra in Jonas drug drugemu še vedno delata zelo ljubke stvari in ostajata predana temu, da si iščeta čas, ki ga delita skupaj, ne glede na to, kako zaseden sta njuna urnika.

Chopra je pred kratkim razkrila, da je njena absolutno najljubša pesem Nicka Jonasa Close in da je ni zasvojila le privlačna melodija. Očitno ji je opazovanje Nicka Jonasa s slečeno majico povedalo vse, kar je morala vedeti.

Trenutek brez majice, ki traja večno…

Ko si je Priyanka Chopra prvič ogledala videospot za Close, se je popolnoma stopila ob čudežu brez srajce po imenu Nick Jonas, ki se je pojavil na njenem zaslonu.

Očitno napeti glasbeni videoposnetki, ki jih producirata brata Jonas, ne obnorejo le svojih oboževalcev, temveč so pritegnili tudi pozornost Priyanke Chopra, in ko je zajela seksi video Nicka Jonasa, je bila takoj izvlečen.

Povedala je novinarjem; "Odločila sem se za zmenek z njim, potem ko sem videla videospot za Close, kjer se mu sleče majica. Ta pesem je torej moja najljubša."

Težko je verjeti, da se je njuna neverjetna romanca začela z začetno spletko, ki je nastala iz enega od Nickovih glasbenih videospotov, vendar oboževalci to ljubezensko zgodbo popolnoma navdušujejo.

Priporočena: