Chrissy Teigen naj bi se želela opravičiti za 'Oprah', vendar so oboževalci ogorčeni

Chrissy Teigen naj bi se želela opravičiti za 'Oprah', vendar so oboževalci ogorčeni
Chrissy Teigen naj bi se želela opravičiti za 'Oprah', vendar so oboževalci ogorčeni
Anonim

Je lahko Chrissy Teigen naslednja odmevna zvezda, ki bo prejela "Oprah zdravljenje."

Viri so za podcast Roba Shuterja Naughty But Nice povedali, da medtem, ko 35-letni Chrissy "svetujejo, naj se skrije in pritaji", žena Johna Legenda domnevno načrtuje "sestanek s kraljico klepetalnic"."

"Chrissy se dogovarja z Oprah, da bi naredila sedeči intervju z Meghan Markle in ji povedala resnico," je trdil vir.

"Chrissy je borka in verjame, da je tako odlična komunikatorka, da ni zmešnjave, iz katere se ne bi mogla rešiti!"

Chrissy-Teigen
Chrissy-Teigen

Teigen je napisala objavo v spletnem dnevniku, da bi se opravičila za svoje pretekle ustrahovalne tvite, vključno s tistim, ki je takrat 16-letni Courtney Stodden rekel, naj naredi samomor.

Michael Costello iz Project Runway se je prav tako oglasil in povedal, da je imel "misli o samomoru" po domnevnem ustrahovanju s strani zvezde.

V zadnjih tednih je bila deležna kritik zaradi krutih objav na Twitterju, namenjenih Lindsay Lohan, Quvenzhané Wallis, Demi Lovato in drugim.

35-letna avtorica kuharske knjige je v ponedeljek zjutraj za Medium napisala dolgo objavo, v kateri je priznala, da je "trol" in "luknja", hkrati pa vztrajala, da "ni več ta oseba."

Viri dodajajo: "Vsa medijska hiša na svetu je kontaktirala Chrissy, da bi dobila njen prvi intervju pred kamero, vendar je Oprah njena prva izbira. Če lahko Oprah odpusti Chrissy, lahko tudi država."

Chrissy Teigen
Chrissy Teigen

Toda večina oboževalcev družbenih medijev ni bila slišana za Teigenovo predlagano povratniško turnejo.

"Mislim, da to sploh ne bi pomagalo Chrissy, stvari bi samo poslabšalo. Mora se preprosto umakniti in v miru nadaljevati s svojim prijetnim življenjem," je ena oseba zapisala na spletu.

"Očitna kontrola škode. Oprah bi morala opraviti intervju z mnogimi ljudmi, ki jih je Chrissy ustrahovala in jim želela smrt, " je dodal drugi.

Če bi to storila bela oseba, bi bila ta oseba do zdaj preklicana. Morala bi se umakniti z družbenih omrežij in uživati v svojem bogastvu in svojih otrocih. Tudi njen mož ni nedolžen. Poročil se je z njo, ko je vedel, kdo je, « se je oglasil tretji.

john legenda chrissy teigen sejem nečimrnosti
john legenda chrissy teigen sejem nečimrnosti

Mnogi ljudje na spletu zdaj ob strani opazujejo njenega Chrissyjinega moža Johna Legenda. Pevca - ki ima sloves "prijaznega fanta" - oboževalci nadzirajo, ker se drži svoje žene.

"Ni možnosti, da je Chrissy Teigen ista ženska, o kateri je John legenda pisal te pesmi…" je ena oseba zapisala na spletu.

Chrissy-Teigen-in-John-Legenda-in-njun-otrok
Chrissy-Teigen-in-John-Legenda-in-njun-otrok

"Kakšna je Chrissy Teigen, me sprašuje o Johnu Legendu. Kajti, na primer, kako se zaljubiš v nekoga, ki je tako zloben? Če je on to, kar pravi, da je, se mora čim prej ločiti od nje," je dodal drugi.

"Tudi John Legend je začel videti smešen na svetlobi. Nikoli ne bi mogel zibati z nekom, ki je zloben, še manj pa se z njim poročiti. Mm …" je komentiral tretji.

Priporočena: